Clavariesa Aurora 2017-2018

CLAVARIESA AURORA 2017-2018

De saviesa popular és allò de “qui matina, fa farina”. Devots de la Divina Aurora, matinem una vegada a l´any per tal de celebrar la seua Festivitat, rebent així la seua benedicció.

 

El passat 7 de maig la vaig rebre a ma casa amb els més grans honors, i així serà sempre que en tinga l´oportunitat. Només la Providència en la qual crec fa possible que la meua mare del Cel vinga per a quedar-se amb mi, ací on la meua mare de la terra ja no està; vos assegure que no conec una millor companyia.

 

Aprofite l´ocasió per dedicar unes línies de sincer agraïment a totes les persones que l´acompanyen en la seua festivitat i fan que no estiga sola, de manera especial als actuals presidents Pepe i Àngels per estar sempre disposats a escoltar-me i a acompanyar-me en este any tan especial per a mi, a la Confraría del Davallament de la Creu per continuar celebrant la festivitat de la Divina Aurora any rere any, i honorar-la com es mereix.

 

És el meu major desig que el pròxim 6 de maig, la Divina Aurora reba la mateixa companyia per part del poble d´Alzira que la que he rebut jo durant tot l´any a ma casa amb la seua presència.

 

 

 

 

Amparo Heidi Camarasa Perales

Clavariesa de l'Aurora 2017-2018

 

Cofradía del Descendimiento de la Cruz Alzira

C/ Velazquez nº 8, 46600 Alzira

(Valencia)

Mail: info@devallamentalzira.org