Clavariesa Aurora 2018-2019

CLAVARIESA AURORA 2018-2019

Fa ara uns tres anys, i per invitació de Angeles, Presidenta del Davallament, vaig tindre l'oportunitat d'acudir a la festa de la Divina Aurora. Tot em resulta

molt bonic, recollir a la Verge al seu local i fer el Sant Rosari cantant-li per el carrer, portarla a la Església i tornar després al local per a disfrutar de la esplèndida xocolatada, tot fou pefecte, però una cosa em cridà l'atenció; que la Verge es quedava allí, perquè no tenia casa on anar. En eixe moment li vaig preguntar a Angeles ¿es queda aci la Verge sola? I em contestà. Si tu la vols, te la portem a ta casa. Però jo li vaig dir que no, al any que be, per a mi.

 

Quan arriba la proximitat de la festa, li vaig fer el comentari, ¿Angeles, com esta el tema? I em contesta que hi havia una Clavariesa que era Amparo Heidi.

 

Bo, arriba el dia 6 de Maig, festa de La Divina Aurora dia de La Mare i no em vaig desil-lusionar, puix m'alegrava, perquè la Verge ja estaria dos anys seguits en una casa en la que se la desitjava i eren molt devots d'ella. Divina Aurora, i com tots sabeu, dia de La Mare. ¡Quin goig quant la posareu dat de la custodia¡. Jo la miraba i em deia, que poc falta per a tindret en ma casa. Ferem el Rosari amb tota la il-lusió i deprés la Misa i “Amparo em deia, que pena que sen va ja”. Tot aixó es inenarrable.

 

Al eixir de la Missa i veure a la gent que ens acompanyava fins a ma casa on me la deixareu al millor lloc que tinc, senyor President, no puc explicar el que sentia, això es per a passar-ho. En veritat vos dic, que es una bona experiència.

 

Ara sols em queda, donar les gracies a la Confraria del Davallament, per vostres atencions i per fer possible la meua il-lusió i dir-vos que vos espere l'any que be en la festa de La Divina Aurora.

 

Inés Cándido Moreno

Cofradía del Descendimiento de la Cruz Alzira

C/ Velazquez nº 8, 46600 Alzira

(Valencia)

Mail: info@devallamentalzira.org